Esteu aquí

Accions de difusió d'IntersECCions

TEMES: IntersECCions

Teixint complicitats mitjançant la comunicació

dilluns, 18 novembre, 2019 - 11:30

El Programa IntersECCions té un plantejament a nivell de ciutat que es reflecteix més enllà del treball en xarxa entre equipaments, centres educatius, entitats i famílies del Prat. Ho fa també explicant-se arreu de la ciutat, mitjançant diversos canals comunicatius i de forma continuada al llarg del curs. 

Ja des del passat curs 2018-2019, amb l'objectiu de compartir les accions del programa amb la ciutadania, Interseccions promou diverses i variades accions de difusió.  A inicis del passat curs 18-19 van instal·lar-se a tots els centres educatius i equipaments culturals diverses lones amb missatge per tal d'evidenciar el treball conjunt realitzat entre tots ells en el marc d'aquest programa. A més, per tal de promoure la participació i coneixement dels ciutadans i ciutadanes a les diferents accions d'Interseccions va crear-se "Compartim Interseccions" a partir del qual es  va fer difusió de les activitats de final dels projectes obrint-les a tota la ciutadania. 

Aquest curs 2019-2020, amb la mateixa voluntat per difondre el programa a la ciutat i per explicar com s’avança a nivell de municipi en la intersecció entre educació i cultura des d’una perspectiva comunitària, Interseccions esdevindrà l’estand municipal d'aquesta 46a Fira Avícola i 17a Mostra d'Entitats del Prat de Llobregat. Com sabeu, a la Granja de La Ricarda, s’hi pot trobar gran diversitat d’activitats gastronòmiques, socials i culturals així com moltes persones i comunitats de la ciutat. Milers de persones, any rere any, acudeixen al recinte per gaudir de la Fira, la mostra d’Entitats i la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat. I és per això que, amb la vocació de compartir i construir el Programa Interseccions amb tots els pratencs i pratenques, des del Programa Interseccions hem treballat per ser-hi presents. Volem que us acosteu a l’estand a conèixer, conversar, descobrir i gaudir de la proposta que us hem preparat.

Ens veiem el divendres 13 de desembre per teixir oportunitats amb totes vosaltres. Us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...

dijous, 8 octubre, 2020 - 10:30

Què és llegir?

S’inicia el primer seminari per a mestres novells del projecte Converses...

dimecres, 7 octubre, 2020 - 12:00

Intercanvi cultural i aprenentatge de la llengua anglesa amb els auxiliars de conversa

Procedents de països diversos arriben a les escoles, instituts i equipaments...