Esteu aquí

Acaben les feines de millora d’accessibilitat a contenidors i parades d’autobús

Les tasques han consistit en tapar els escocells als arbres, la senyalització del carril bicicleta i el canvi o retirada de mobiliari urbà que dificultaven al pas.

Accessibilitat contenidors

dimecres, 30 juny, 2021 - 11:00

Durant les darreres setmanes, s’han realitzat més de 80 actuacions per fer la ciutat més accessible per a totes les persones. Això s’ha traduït en: tapar els escocells dels arbres, senyalitzar el carril bicicleta on cal creuar-lo,  la instal·lació d’una plataforma a nivell entre la vorera i contenidors en una prova pilot al carrer Anoia, i la millora de l’accés a les parades d’autobús amb la revisió del mobiliari urbà que podia obstaculitzar la circulació de persones per la vorera on està situada.

Aquestes accions són resultat de l’estudi dut a terme per l’Ajuntament dins la diagnosi realitzada dins del nou Pla d’Accessibilitat, que s’aprovarà properament al ple municipal, i d’algunes peticions ciutadanes. En el cas de les parades d’autobús s’ha treballat conjuntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...