dilluns, 21 març, 2011 - 22:17
La Vizzentina Big Band va ser l'encarregada de tancar les 4es Jornades Culturals i Gastronòmiques. La formació, de més de 20 músics, alguns dels quals pertanyen a l'entitat resident Club Iberia, va posar el punt final a quatre dies d'activitats que han tingut com a nexe la gastronomia.
Una de les guanyadores del concurs de truites de Carnaval, Yolanda Beiro, va corroborar la seva habilitat als fogons en guanyar també la Batalla de Xefs. Una competició gastronòmica on els i les concursants van disposar de 40 minuts i dels ingredients marcats per l'organització (cedits per la Cooperativa Agrícola del Prat).
Al concurs de MicroReceptes, una activitat nova d'aquesta edició, els participants no podien superar els 150 caracters per les seves propostes. "Pastissets de salmó", de Susana Pérez, va ser la recepta guanyadora.
L'exposició multidisciplinar "De l'ou a la gallina" reuneix obres creades per a l'ocasió d'artistes emergents del Prat, que mostren les seves creacions entorn el concepte de l'ou. Hi participen Jesús Belmonte, Dani García, David Sarrà, África, Míriam Vázquez, Sílvia Martos, Albert Buisan i Splik. Laia López és l'autora dels textos de l'exposició. A la inauguració, Chimo, el científic boig, va realitzar alguns experiments com "ous verds fregits" o "ous tous", mentre Albert Buisan completava en directe la seva obra a la terrassa del centre i estampava els últims ous amb l'ajuda d'un "tirachines" a l'obra "Huevos y quebrantos". L'exposició es pot visitar fins al 4 d'abril al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.
Altres activitats que han completat les jornades han estat la Gimcana gastronòmica i el Cinema 3D per als més petits. O la Gastronomia Sonora, on La Capsa va reunir un músic i una xef, Maite Zamanillo, per construir una peça musical a partir dels sons que emet l'elaboració d'una recepta.
dilluns, 12 maig, 2025 - 14:30
dimecres, 30 abril, 2025 - 12:00
dimecres, 30 abril, 2025 - 11:30