Esteu aquí

5a trobada de delegats i delegades dels instituts del Prat

En aquesta ocasió treballen la temàtica de la democràcia als centres educatius

Trobada delegats de classe

dijous, 22 desembre, 2016 - 09:00

El 15 de desembre passat es va realitzar al Centre Cívic Jardins de la Pau la 5a trobada d’estudiants que són delegats i delegades de classe o consellers escolars. Hi van assistir al voltant de 90 estudiants a partir de 3er ESO fins a batxillerat de tots els instituts del Prat. 

Aquest any, a la trobada es va treballar la temàtica de la democràcia als centres educatius (els òrgans de participació i com funcionen, funcions de les persones delegades de classe, etc.).

Ser delegat o delegada és una forma d’aprendre moltes coses, alhora que la funció de representant dels companys i companyes requereix de determinades habilitats que es poden treballar.

Amb aquestes trobades anuals es vol posar en valor la figura del delegat i delegada de classe, com també generar un espai de trobada i d’intercanvi entre centres. També s'hi ofereixen eines i recursos perquè puguin desenvolupar en millors condicions el seu càrrec. 

Va ser una jornada amb moltes dinàmiques participatives, van sorgir moltes idees i es va compartir molt entre els assistents diferents maneres de fer.

Consulteu una galeria fotogràfica de la trobada.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 juny, 2019 - 11:00

Tallers de català per a persones joves nouvingudes

A les Cases d'en Puig durant el mes de juliol

divendres, 21 juny, 2019 - 10:45

Arriba la 5a edició del torneig juvenil Futbol Night Five

Es jugarà els dies 4 i 5 de juliol