Esteu aquí

507 persones han participat al programa de desenvolupament de competències personals

El programa, anomenat Jo Puc, ha registrat un increment del 16% del nombre de persones usuàries

Moment de la sessió de valoració del programa Jo Puc.

dimecres, 26 juliol, 2017 - 11:30

El passat 14 de juliol es va dur a terme la sessió anual de valoració del programa Jo Puc de desenvolupament de competències laborals. A la reunió van participar un total de 32 tècnics i tècniques de serveis socials i de diferents dispositius i programes que treballen pel suport a la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables: el Centre de Promoció Social Francesc Palau, el Punt Òmnia del GISC, l’Associació SAO-Prat, el Servei Prelaboral,  Acceder del PASC, així com, el SOC (Servei d’Orientació de Catalunya). Enguany també hi han participat tècnics d’altres programes i serveis que, tot i que no treballen directament en l’àmbit de la inserció laboral com a tal, sí que són derivadors de persones usuàries al Jo Puc, com és el cas dels programes de suport a l’habitatge de la Fundació Habitat3, Femarec i GATS, entre altres.

Durant l’any 2016, el programa Jo Puc ha atès 507 persones amb un total de 603 usos. Aquestes dades suposen un increment respecte l’any passat d’un 16%.

Entre les conclusions de la sessió s’ha destacat la importància de mantenir i reforçar aquests espais d’intercanvi per la seva utilitat en la millora del coneixement dels diferents serveis i professionals, que fomenta una millora del suport que es dona a les persones ateses.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 10:15

La pl. Catalunya acollirà el Sofà de la Convivència

Tothom hi podrà seure per repensar la convivència, l'ús de l’espai públic o...

dimecres, 19 juny, 2019 - 09:30

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutad...

dimarts, 18 juny, 2019 - 11:00

Èxit de convocatòria de l'activitat Healthy Families

L'escola d'estiu d'hàbits saludables completa les places, amb 15 famílies...