Esteu aquí

50 pimes més comencen el programa "Accelera el creixement" de la mà de la Diputació de Barcelona i PIMEC

Hi participa l'empresa pratenca Sinater, dedicada a l’aïllament tèrmic i acústic, protecció passiva contra incendis i calorifugats

dimarts, 2 octubre, 2018 - 10:45

50 petites i mitjanes empreses de la demarcació de Barcelona, entre les quals una del Prat, han estat escollides per participar a la 7a edició (2018-2019) del programa Accelera el creixement, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d'ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament. 

Les principals condicions d'aquestes empreses són les següents:

  • El 48% són petites empreses, el 46% són micro, mentre que el 6% restant són mitjanes.
  • Per comarques, un 32% són del Vallès Occidental, un 16% del Baix Llobregat, un 14% del Vallès Oriental, un 8% de l’Anoia i també de l’Alt Penedès i del Berguedà, un 6% del Barcelonès, i un 4% del Bages i també del Maresme.
  • Per sectors d’activitat, el 48% de les empreses són del sector industrial, un 24% de comerç, un 22% de serveis, un 4% de construcció i indústria auxiliar i un 2% de Transport i logística.
  • La seva motivació és rebre assessorament en l'àmbit de la comercialització, en primer lloc; en l’equip directiu, en segon lloc; en internacionalització, en tercer lloc; i en innovació, en quart lloc.

En aquesta nova edició, es compta amb la participació de 32 ens locals de la demarcació des de les seves unitats d’atenció a les empreses (Centres locals de Serveis a les Empreses). Des d’aquests centres, juntament amb les delegacions de PIMEC, es garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

Sinater és l’empresa del Prat que participa a aquesta 7a edició del Programa Accelera el Creixement. Sinater es dedica a l’aïllament tèrmic i acústic, protecció passiva contra incendis i calorifugats.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 17 octubre, 2019 - 22:30

L’Ajuntament, PIMEC i El Prat Empresarial orienten les empreses sobre els reptes logístics al territori

Experts parlen de les oportunitats davant les restriccions a la circulació en...

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

El Prat acull una jornada sobre les restriccions de circulació a partir de l'1 de gener

En el marc de la jornada anual sobre logística adreçada al teixit empresarial...

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:30

Nova edició del Quinto Tapa Pota Blava

Del 10 al 27 d'octubre