Esteu aquí

50 pimes més comencen el programa "Accelera el creixement" de la mà de la Diputació de Barcelona i PIMEC

Hi participa l'empresa pratenca Sinater, dedicada a l’aïllament tèrmic i acústic, protecció passiva contra incendis i calorifugats

dimarts, 2 octubre, 2018 - 10:45

50 petites i mitjanes empreses de la demarcació de Barcelona, entre les quals una del Prat, han estat escollides per participar a la 7a edició (2018-2019) del programa Accelera el creixement, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d'ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament. 

Les principals condicions d'aquestes empreses són les següents:

  • El 48% són petites empreses, el 46% són micro, mentre que el 6% restant són mitjanes.
  • Per comarques, un 32% són del Vallès Occidental, un 16% del Baix Llobregat, un 14% del Vallès Oriental, un 8% de l’Anoia i també de l’Alt Penedès i del Berguedà, un 6% del Barcelonès, i un 4% del Bages i també del Maresme.
  • Per sectors d’activitat, el 48% de les empreses són del sector industrial, un 24% de comerç, un 22% de serveis, un 4% de construcció i indústria auxiliar i un 2% de Transport i logística.
  • La seva motivació és rebre assessorament en l'àmbit de la comercialització, en primer lloc; en l’equip directiu, en segon lloc; en internacionalització, en tercer lloc; i en innovació, en quart lloc.

En aquesta nova edició, es compta amb la participació de 32 ens locals de la demarcació des de les seves unitats d’atenció a les empreses (Centres locals de Serveis a les Empreses). Des d’aquests centres, juntament amb les delegacions de PIMEC, es garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

Sinater és l’empresa del Prat que participa a aquesta 7a edició del Programa Accelera el Creixement. Sinater es dedica a l’aïllament tèrmic i acústic, protecció passiva contra incendis i calorifugats.

Compartir

Noticies relacionades

L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...

divendres, 22 maig, 2020 - 13:30

L’Ajuntament entregarà un kit de protecció als comerços que dilluns ja puguin obrir al públic

Amb aquests "kits d'aixecada de persiana" es vol col·laborar en la represa de...

dijous, 14 maig, 2020 - 11:00

Nou servei de suport al teixit comercial davant de les dificultats per pagar els lloguers dels locals

L’empresa municipal Prat Espais habilita un servei d’intermediació per a...