Esteu aquí

5 novetats que has de saber de Festa Major

La festa és viva i canvia any rere any. No volem que us perdeu cap novetat i per això us en destaquem algunes de les principals.

divendres, 7 setembre, 2018 - 13:30

1.   Recuperem el pati de l’Artesà com un dels espais de programació. Diumenge 30 la Big Band de l’Associació Musical del Prat  i la Unió Filharmònica hi tornen per oferir-nos els tradicionals concerts de Festa Major.

2.  Una novetat d’enguany és la Fira de la Palmira, consistent en jocs i activitats familiars que es duran a terme als jardins del Cementiri Vell, per anar fent boca i començar a conèixer el nou Centre Cívic Palmira Domènech, que aviat estarà acabat i en funcionament.

3.  El foc i les bèsties no faltaran aquesta Festa Major! Però ull si no us voleu perdre l'inici del 34è pratifolk recordeu que hi ha algun canvi en el recorregut i enguany comença a la plaça de l’Església. El correfoc infantil de diumenge sortirà de la plaça de la Vila! Podeu veure els recorreguts i els consells i recomanacions per al Pratifoc aquí

4.   Enguany s'estrena a la nostra Festa Major, la colla Ball de Diables del Prat. L'entitat, de recent creació, farà el segon pas en la seva presentació, ja que va deixar una petita mostra al maig en la diada del Pratifolk. Es tracta d'una entitat formada, majoritàriament, per joves pratencs que vol escenificar el model tradicional del món del foc a la nostra vila obrint el ventall d'actes on la pirotècnia en serà la protagonista en una representació de la lluita del Mal contra el Bé sota el moviment de les seves capes infernals i el so trencador dels seus tabals.

5.   I no ens obidem dels esports! La Cursa Popular de Festa Major canvia de data! Enguany serà el diumenge 7 d’octubre. Encara sou a temps d'inscriure-us si esteu en bona forma.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...
Sala Gran Virtual de la Palmira

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor...