Esteu aquí

#4Raons: el procés de Big Ok

dimarts, 10 abril, 2018 - 17:30

Big Ok és la nova penya que ve a fer el #4Raons d’abril i com sempre, s’apropen al Prat posant-se en contacte amb persones amb les quals comparteixen filies – o interessos i aficions -. En aquest cas, en Paul, la Sara i l’Edi han volgut conèixer a artesans del ferro i la fusta, com el Francesc TRIF i l’Àlex DHR.

La distorsió salvatge s’embarca en una nova aventura de mà dels capitans de la tralla – i la ferralla – Big Ok. Aquests intrèpits mariners porten les seves àcides improvisacions a bon port, ancorant allà on més s’escau i deixant a la botavara – que no sabem què significa – només allò que paga la pena. La batarra s’alça com un ¿pal major? davant d’aquesta superflemàtica metàfora carregada de /conceptes/ marins. I, és que la batarra és una quimera musical creada pel Paul Fuster – que, per qui no ho sàpiga, treballa de perles tant l’alumini com la fusta-, que uneix i combina les 4 cordes del baix i les 6 cordes de la guitarra, per a crear un so que flota dins de l’espectre grunge de tot l’asunto.

Però la batarra, encara sigui la pedra angular de Big Ok no porta la batuta de manera dictatorial.  L’Edi i la Sara, que ja és la segona vegada que participen al #4raons – Za! , Sara Fontán -, recondueixen aquesta deriva noventera a un terreny més experimental, afengint un especret a vegades calypso, a vegades swingero i a vegades litúrgic.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...
Sala Gran Virtual de la Palmira

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor...