Esteu aquí

#4Raons edició primavera 2019

divendres, 29 març, 2019 - 17:30

Arranca de nou el #4Raons. Com ja sabreu, el que en temporades anteriors, eren vàries tandes d’un sol concert, en aquesta hem decidit concentrar-ho tot en un sol dia. Bé, un dia de primavera i un altre de tardor. Es tracta d’un festival de dia que començarà a les 12:00 del dissabte 6 d’abril i acabarà al voltant de les 20:00. Hi haurà 4 concerts, un dinar popular – paella comunitària càrrec de Compartir Dóna Gustet -, una Bingojam -un facsímil del bingo sense diners però amb molt d’amor i amb una banda de músics en directe -, i una punxada lliure i col·lectiva d’aquells temazos que totes portem a dins.

En l’edició d’enguany els participants són:

    • Los Ganglios + La Colla de Gegants del Prat
    • Melting State + Grup de Patchwork del Centre Cívic Ribera Baixa
    • Lauren Nine + RV Dance de L’AVV Sant Cosme
    • BingoJam + Dinar popular
    • + DjSomostodos!

LINK PER A COMPRAR LES ENTRADES

LINK PER A COMPRAR EL DINAR

Programa

La primera part del festival transcorrerà al pati interior entre La Capsa i el Centre de Promoció Econòmica, l’entrada serà lliure i allà podreu veure als Melting State Patchwork Ribera Baixa i fer una partideta al Bingojam, supergrup format per a l’ocasió amb components del combo del Paraula de dones i el grup local Los Albornoces. L’espai estarà equipat amb barra exterior i hi haurà paella per tothom pel mòdic preu de 7€.

La segona part del festival, serà dins de la sala, perquè és primavera i potser ja fa rasca, allà podreu veure que han tramat la Lauren Nine (l’acompanyarà RRUCCULLA!!!) + RV Dance Los Ganglios + Gegants del Prat.  Aquí l’entrada costa 10€ anticipada i 15€ en taquilla, ja sabeu que volen dir quan diuen “previsor vale por dos”.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h
Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...