Esteu aquí

2a Trobada de Dones

TEMES: Persones,Dones

Amb l'èxit de la trobada de l'any passat encara en la memòria, la trobada d'enguany es farà el 7 de maig al centre cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

diumenge, 1 maig, 2005 - 12:30

Els objectius de la Trobada són que les dones al Prat es trobin per construir xarxes de relació entre elles i que, a través dels tallers de reflexió sobre temes diversos des de la perspectiva de gènere, puguin trobar punts de connexió i reptes comuns.

Gràcies a l'èxit de participació de la primera edició, celebrada l'any passat, i la bona valoració que les dones assistents en van fer, ha estat possible la celebració de la segona edició d'una trobada que va camí de consolidar-se com un esdeveniment habitual en el calendari de la ciutat.

La Trobada, organitzada per la regidoria de Promoció de la Dona de l'Ajuntament amb la col·laboració i suport de la Xarxa de Dones al Prat, començarà a les 10 del matí, amb una presentació institucional i una conferència sobre La creativitat i els sabers femenins a càrrec de Núria Solsona, doctora en Ciències de l'Educació. A les 12 h començaran quatre tallers, que es faran de forma simultània sobre els temes següents: Dones grans, dones sàvies; El treball submergit i les dones; Dones i espai a la ciutat; i Dones, mitjans de comunicació i publicitat.

A les 16 h, les conclusions dels tallers es posaran en comú en un plenari. Un espectacle clourà la Trobada, que acabarà cap a les set de la tarda.

Com inscriure's
La inscripció, que és gratuïta i inclou el dinar, finalitza el 4 de maig a les 14 h. La inscripció es podrà fer presencialment al departament municipal de Promoció de la Dona, c. Centre, 28-30, 1a planta, de 9 a 13 h, per telèfon (933 790 050 ext. 2285, de 8.30 a 15 h), per fax (934 785 794/3) o per correu electrònic (alguacil@aj-elprat.es).

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

divendres, 3 abril, 2020 - 15:15

L’Ajuntament del Prat, preparat per actuar a la residència Onze de Setembre si la Generalitat ho autoritza

El municipi dona un important contingent de material sanitari als i les...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...