Esteu aquí

260 persones proposen un nom per a uns jardins del Prat Sud Remolar

El consell veïnal de Sant Cosme ha fet una tria de les propostes, que s'ha enviat a la comissió de nomenclàtor de l'Ajuntament.

dijous, 2 abril, 2009 - 10:15

El dia 26 de febrer va començar un  procés participatiu amb l'objectiu de donar nom a uns jardins que hi ha entre els nous pisos de protecció oficial de la zona del Prat Sud Remolar. El procés es va tancar el 16 de març.

En total s'han rebut 220 propostes, per part d'unes 260 persones diferents (algunes propostes s'han repetit) repartides en quatre categories: han sortit noms de valors (com la igualtat, la esperança o l'alegria), noms de territori (del Mediterrani, de la Pineda o de Fingal), de persones (com Mariana Pineda, Paco Candel o Francesc Ferrer i Guàrdia) i d'altres (pota blava, girafa, etc).

El consell veïnal de Sant Cosme ha fet una tria de les propostes i actualment està en mans de la comissió de nomenclàtor de l'Ajuntament, encarregada dels noms que es posen als espais públics i equipaments de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...