Esteu aquí

22 joves del Prat viatgen a Londres amb El Lloro

Gràcies a haver guanyat el concurs "El Prat ets tu, explica'ns-ho".

divendres, 14 maig, 2010 - 14:45

El cap de setmana passat, 22 joves del Prat van viatjar a la capital anglesa com a premi per haver guanyat el concurs "El Prat ets tu, explica'ns-ho" d'El Lloro amb els seus treballs sobre la ciutat.

Els i les joves han gaudit de dos dies intensos a Londres que van ocupar fent visites culturals a les principals atraccions turístiques de la ciutat, passejant pels carrers i els mercats londinencs i gaudint de l'ambient de la ciutat.

La tornada va ser una mica accidentada i es va haver d'endarrerir a dilluns al vespre per culpa del núvol de centra volcànica.

Les històries del viatge quedaran plasmades en un petit documental que dos dels joves de l'expedició estan preparant. L'estrena serà en el transcurs de la primera Xerrada de la Viatgeteca 2010, que tindrà lloc el proper 15 de juny al Lloro, Serveis de Joventut. Un vídeo que de ben segur serà el reflex de les experiències viscudes a Londres i un bon punt de partida per als viatgers que estiguin pensant en passar uns dies en aquella ciutat. 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat