Esteu aquí

2004-2007. Els propers anys al Prat

dissabte, 1 maig, 2004 - 12:28

En el decurs dels propers dies, el Pla d'Actuació Municipal 2004-2007 se sotmetrà a un procés de debat ciutadà. Aquest document reflecteix les principals iniciatives i actuacions que l'equip de govern de l'Ajuntament del Prat es proposa de portar a terme els pròxim anys a la nostra ciutat.

En aquestes mateixes dates es compleixen els 25 anys de la constitució dels actuals ajuntaments democràtics. És, doncs, una bona oportunitat per reflexionar sobre els canvis qualitatius i quantitatius que ha experimentat el Prat durant aquest període, però també és important el fet de concretar i definir la tasca d'allò que resta encara per fer. El procés de millora contínua dels equipaments, els serveis municipals, els espais urbans, etc., no s'atura. I la ciutat, l'Ajuntament com a institució representativa, ha de fer front als nous reptes que l'evolució de la societat pratenca va plantejant (aparcaments subterranis, urbanització de caràcter residencial al nord i al sud de la ciutat, arribada del metro, usos del territori amb valors naturals, noves formes de convivència, etc.).

Des d'ICV pensem que el Pla d'Actuació no és un document merament formal, sinó que ha de suposar un compromís de l'Administració davant dels ciutadans, que han de conèixer, comprometre's i opinar sobre allò que el seu Ajuntament es proposa fer a la ciutat.
Els propers anys són decisius per al Prat des de molts punts de vista, tant pel que suposa la concreció definitiva de les infraestructures a desenvolupar al nostre territori, com per la gran quantitat d'accions que des de l'àmbit municipal es duran a terme a la nostra ciutat.

És, per això, fonamental que els ciutadans i les entitats locals intervinguin en el debat entorn al Pla d'Actuació Municipal: les opinions i les propostes ciutadanes han de servir per millorar, donar prioritat o modificar els continguts del document, ja que els objectius que proposa el PAM tenen la pretensió d'esdevenir objectius comuns dels ciutadans i ciutadanes del Prat.


Rafael Duarte
Portaveu del Grup Municipal d'ICV

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 10 abril, 2024 - 21:00

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres

“El Prat serà sempre una ciutat antimasclista”, declara l’alcalde Lluís Mijoler

dimecres, 10 abril, 2024 - 18:15

La ciutadania del Prat omple la plaça de la Vila en rebuig a les violències masclistes

Centenars de persones es concentren en senyal de condemna i de dol pels...
Sessió de presentació de l'aplicació de seguretat ciutadana amb la comunitat xinesa

dijous, 28 març, 2024 - 10:00

L’aplicació mòbil de seguretat ciutadana incorpora l’àrab i el xinès

Aquestes dues llegües es sumen al català, el castellà, l’anglès i el francès