Esteu aquí

1.972 infants s’apunten a les activitats d’estiu durant la primera setmana d’inscripcions

Es consolida la modalitat online com a opció preferida per fer el tràmit

activitats estiu

dimecres, 24 maig, 2023 - 14:30

Un total de 1.972 nens i nenes s’havien apuntat a les activitats d’estiu incloses en el catàleg d’aquest any en finalitzar la primera setmana del període d’inscripcions, que va arrencar el 16 de maig. El nombre d’inscripcions és de 5.886 i, entre aquestes, 4.052 corresponen a les propostes en l’àmbit esportiu, 1.149 al de l’educació, 529 al del lleure i 156 al de cultura.

Els infants entre 4 i 8 anys són els que s’han apuntat a més activitats i representen més del 70 per cent de les inscripcions globals. Un 54 per cent de les inscripcions corresponen a nens i un 46 per cent a nenes.

L’inici de les inscripcions s’ha fet sense incidències i de forma esglaonada. Així, les xifres per dia han oscil·lat entre les 136 que es van efectuar el cap de setmana i les 665 de dimecres 17, en què es van obrir per a les activitats de bàsquet. Aproximadament un 80 per cent de les inscripcions s’han fet des de la web, un percentatge una mica superior al de l’any passat. De manera que aquesta modalitat per fer el tràmit, que es va disparar durant la pandèmia, es consolida com la preferida per les famílies.

Ajuts i places lliures

Per tal de garantir que cap infant o jove del municipi quedi exclòs de fer aquestes activitats per motius econòmics, l’Ajuntament del Prat ofereix una línia d’ajuts que, en la convocatòria d’aquest any, ha atorgat 218.600 euros.

En aquests moments, encara queden places disponibles a totes les propostes. El període d’inscripcions continuarà obert durant l’estiu, mentre quedin vacants, i podeu fer-les online o bé a la seu de les entitats organitzadores. Podeu consultar la Guia d’Activitats d’Estiu 2023. En cas de necessitar suport, podeu dirigir-vos a l’OAC 360 o a les entitats organitzadores.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost

dimecres, 2 agost, 2023 - 09:30

Èxit de participació en els tallers d’estiu de la gent gran

El passat 27 de juliol van finalitzar els tallers d’estiu del Programa de Lleure de la Gent Gran. Enguany, els tallers han estat un èxit i en t...

divendres, 21 juliol, 2023 - 15:00

Finalitza el cicle "Enribera't a la fresca" amb un gran èxit de participació

Entitats, grups del barri i famílies han estat protagonistes de la...