Esteu aquí

176 pisos de promoció pública

Els terrenys situats entre el CEM Julio Méndez i l'avinguda Onze de Setembre, entre els barris de Sant Cosme i La Granja, acolliran pròximament una promoció pública d'habitatge.

dijous, 1 juliol, 2004 - 11:29

Els pisos es construiran sobre un terreny de forma triangular, de 10.200 metres quadrats de superfície, situat a la cruïlla entre les avingudes Onze de Setembre i Remolar. Aquest terreny acollirà 176 pisos de promoció pública, distribuïts en quatre edificis o blocs: tres per a pisos de compra i el quart per a pisos de lloguer.

Els blocs tindran entre sis i set pisos d'altura (planta baixa més cinc i planta baixa més sis). Només una petita part de les plantes baixes es destinarà a locals comercials, ja que la major part seran habitatges, que, a més, disposaran de jardí privat. Cada edifici tindrà aparcament per a vehicles.

Els blocs d'habitatges ocuparan uns 4.100 metres quadrats de la superfície del terreny. La resta es destinarà a espai públic, amb zones enjardinades, jocs infantils, arbrat, etc. Cadascun dels quatre edificis ha estat dissenyat per un arquitecte diferent. D'aquesta manera, encara que mantindran una volumetria i una concepció semblants, l'aparença i l'estil seran diferents, la qual cosa atorgarà al conjunt un aspecte més dinàmic i original.

Es preveu que el primer dels quatre blocs de pisos es comenci a construir a l'octubre o al novembre pròxims. A continuació s'aixecaran els altres tres, l'últim dels quals serà el de lloguer. L'Ajuntament informarà puntualment els ciutadans de totes les característiques del procés d'accés a algun d'aquests habitatges (requisits, terminis, sorteig, etc.).

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...