Esteu aquí

16.000 persones assisteixen a l'onzè Festival Esperanzah! al parc Nou del Prat

El 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i solidària

dimecres, 16 octubre, 2019 - 08:45

El Festival Esperanzah! ha celebrat aquest passat cap de setmana l'onzena edició al parc Nou del Prat. Pel festival hi han passat unes 16.000 persones, se n'han venut totes les entrades i el 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i solidària.

Durant el festival d'enguany s’ha celebrat la tercera assemblea de la tot just creada Cooperativa del Festival Esperanzah!, una iniciativa que li permetrà comptar amb més capital social i més copropietaris. 

El Festival està creat per 220 voluntaris que durant dies treballen incansablement per oferir els millors serveis a les persones assistents. S'hi han fet una desena de tallers per a families que han pogut degustar més d’11 gastronomies diferents. També han pogut conèixer moltes de les ONG a les quals van destinats aquests recursos, ja que s'hi han instal·lat 42 carpes i paradetes.

Pel que fa a la música, el públic ha vibrat amb les actuacions de Manu Chao, encarregat de posar la cirereta del festival, Oques Grasses, La Companyia Elèctrica Dharma, Banda Futura capitanejada per Amparo Sánchez i els seu equip format només per dones (Esperanzah! es Muher); Mara Barros amb Les Dones Sàvies de Sant Cosme, o la recentment estrenada Banda Esperanzah!, liderada per Natxo Tarrés, que va estrenar una cançó titulada ‘Esperançah’. 

La carpa de circ del Fòrum Social, quasi 4 vegades més gran que en anteriors edicions, s’ha quedat petita pels mútiples debats i taules rodones organitzades.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 novembre, 2019 - 13:30

Conveni de l'Ajuntament amb Proactiva Open Arms per a la protecció de persones migrades i refugiades

Lluís Mijoler, alcalde del Prat, i Òscar Camps, president de Proactiva Open...

dilluns, 18 novembre, 2019 - 17:30

En servei la bústia de retorn automatitzat de la Biblioteca Antonio Martín

Finalitza la implementació del servei d'autopréstec i bústia de devolució amb...

dilluns, 18 novembre, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants del Prat es renova

És un òrgan de participació que permet que els nois i noies puguin col...