Esteu aquí

16.000 persones assisteixen a l'onzè Festival Esperanzah! al parc Nou del Prat

El 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i solidària

dimecres, 16 octubre, 2019 - 08:45

El Festival Esperanzah! ha celebrat aquest passat cap de setmana l'onzena edició al parc Nou del Prat. Pel festival hi han passat unes 16.000 persones, se n'han venut totes les entrades i el 100 % de la recaptació s'ha destinat a projectes d'economia social i solidària.

Durant el festival d'enguany s’ha celebrat la tercera assemblea de la tot just creada Cooperativa del Festival Esperanzah!, una iniciativa que li permetrà comptar amb més capital social i més copropietaris. 

El Festival està creat per 220 voluntaris que durant dies treballen incansablement per oferir els millors serveis a les persones assistents. S'hi han fet una desena de tallers per a families que han pogut degustar més d’11 gastronomies diferents. També han pogut conèixer moltes de les ONG a les quals van destinats aquests recursos, ja que s'hi han instal·lat 42 carpes i paradetes.

Pel que fa a la música, el públic ha vibrat amb les actuacions de Manu Chao, encarregat de posar la cirereta del festival, Oques Grasses, La Companyia Elèctrica Dharma, Banda Futura capitanejada per Amparo Sánchez i els seu equip format només per dones (Esperanzah! es Muher); Mara Barros amb Les Dones Sàvies de Sant Cosme, o la recentment estrenada Banda Esperanzah!, liderada per Natxo Tarrés, que va estrenar una cançó titulada ‘Esperançah’. 

La carpa de circ del Fòrum Social, quasi 4 vegades més gran que en anteriors edicions, s’ha quedat petita pels mútiples debats i taules rodones organitzades.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 18 gener, 2020 - 11:15

La campanya contra el càncer infantil del Motoclub Potablava recapta més de 21.000 euros

El passat mes d’agost, el Motoclub Potablava va llençar una campanya motera contra el càncer infa...
foto Inma Quesada

divendres, 17 gener, 2020 - 11:45

Artefactes escènics: I ara què?

Primera producció d'Artefactes escènics amb la companyia Escarlata Circus
191211_rdce_1.jpeg

divendres, 17 gener, 2020 - 10:30

Reunió d'inici de curs amb les direccions dels centres educatius

Amb la presència de l'alcalde i la tinenta d'alcalde d'Educació i Cultura