Esteu aquí

14 comerços reben l’acreditació Prat Comerç de Qualitat

La distinció es va lliurar durant la 49a Fira Avícola de la Raça Prat

dilluns, 19 desembre, 2022 - 11:15

El passat 3 de desembre, en el marc de la 49a Fira Avícola de la Raça Prat, es va fer entrega de les acreditacions i els diplomes Prat Comerç de Qualitat i de les plaques al reconeixement dels establiments amb 50 anys de trajectòria.

El Prat Comerç de Qualitat tracta d’una avaluació que parteix de la voluntat d’oferir un servei de qualitat al Prat i que va acompanyat d’una visita de professionals experts a l’establiment per realitzar una diagnosi. D’aquesta manera es poden identificar els punts forts i febles, així com descobrir les oportunitats de millora del comerç.

Amb l’acreditació Prat Comerç de Qualitat els comerços també participen en una línia de subvencions adreçades a la millora contínua dels establiments comercials. Aquest any s’han acreditat 14 establiments nous al programa.

La regidora de Comerç i Turisme, Marina García, i l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, van ser els responsables de fer l’entrega dels diplomes i acompanyar els comerços i serveis del Prat en aquest acte.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 maig, 2024 - 12:15

La fira a la Plaça de Roigé i Badia tanca el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” (CuEmE)

Quatre escoles i 150 infants de 5è de primària de la ciutat participen en una...
FP mecàniques avions

dijous, 23 maig, 2024 - 12:00

Demà arrenca el període de preinscripció per als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior 2024-2025

El tràmit pot formalitzar-se fins al dijous 30 de maig

dijous, 23 maig, 2024 - 09:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

Aquest passat dimarts, 21 de maig es va celebrar la 16a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, on es premia l'emprenedoria dels pratencs ...