Esteu aquí

11a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i assessorament amb experts en temes com ara finançament, transformació digital, comercialització, internacionalització i organització i equip directiu.

dilluns, 16 maig, 2022 - 09:30

Al Prat, s'impulsa l'11a edició del programa Accelera el Creixement, un programa de  suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació. Ja s'ha obert el període d'inscripcions a aquest programa, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i en el qual l' Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

L'Accelera el Creixement s'adreça a empreses de la demarcació de Barcelona amb el següent perfil: pimes amb tres o més  persones  treballadores, cinc  o més anys de vida  (creades abans del 31/12/2017), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d’invertir en el propi creixement. De les candidatures rebudes, se seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i assessorament amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació i internacionalització, entre d'altres, amb l'objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del seu negoci. El cost del programa per empresa és de 5.500 euros, dels quals l’empresa només haurà d’assumir 500 euros (+IVA).

Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022 a través del correu electrònic  acuatrecases@pimec.org , mitjançant el formulari d'inscripció.

Per a més informació del programa, podeu consultar el web acceleraelcreixement.com, o bé contactar directament amb:

- Elvira Aceves, tècnica del Centre Local de Serveis a les Empreses de l'Ajuntament del Prat de Llobregat ( aceves@elprat.cat / telf. 93 478 68 78)

- Annabel Cuatrecases de PIMEC (acuatrecases@pimec.org / tel. 93 496 45 00). 

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dijous, 16 juny, 2022 - 14:30

L’alcalde Mijoler i el president del Prat Empresarial aborden com impulsar els polígons industrials i l’economia i ocupació locals

L’Ajuntament i el Prat Empresarial s’han proposta treballar conjuntament per...

divendres, 3 juny, 2022 - 07:30

Les condicions del treball impacten en la salut de les dones

La taula rodona del passat 26 de maig posa de manifest que la divisió sexual...