Esteu aquí

10a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a pimes

Les empreses participants podran accedir a més de 75 hores de formació i assessorament amb experts en temes com finançament, transformació digital, comercialització, internacionalització i organització i equip directiu

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:15

Ja s'ha obert el període d’inscripcions per a la 10a edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost del programa per empresa és de 5.500 euros, dels quals l’empresa només haurà d’assumir 500 euros (+IVA).

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2016), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

 

Presentació de candidatures fins al 7 de juny

Les candidatures es podran presentar fins al 7 de juny de 2021 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre de Promoció Econòmica mitjançant el full de participació.

Per a més informació del programa, podeu consultar el díptic, el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb Elvira Aceves, tècnica del Centre Local de Serveis a les Empreses al telèfon 934 786 878, o amb Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 500.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dilluns, 14 juny, 2021 - 14:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participin hauran d’utilitzar unes bosses gratuïtes per...

dilluns, 14 juny, 2021 - 11:15

Més de 450 estudiants del Prat participen en els 38 tallers d'apropament al mercat laboral

Formen part del “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del departament...

divendres, 4 juny, 2021 - 14:15

Campanya especial per fomentar el reciclatge als bars i restaurants de la ciutat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa unes accions especials per...