Esteu aquí

107 associacions participaran a la Mostra d’Entitats 2018

La Mostra acollirà unes 40 activitats d’associacions per a tots els públics

dilluns, 26 novembre, 2018 - 12:45

Com cada any, la Mostra d’Entitats suposa la trobada anual d’una gran part d’entitats del Prat. Aquesta és una oportunitat per conèixer què és el que fan durant tot l’any les entitats del municipi i, fins i tot, poder fer un tastet de moltes de les seves activitats. 

Durant els dies 14, 15 i 16 de desembre més de 60 entitats plantegen 40 activitats de diferents tipus i en formats molt diferents. Hi trobarem entitats esportives que opten pel format exhibició per tal d’apropar-nos al món del patí, de les arts marcials, o de la gimnàstica rítmica. Les entitats culturals barrejaran formats, i tant podrem trobar exhibicions de diferents tipus de músiques i danses, com tallers on passar a ser el protagonista i provar de primera mà la percussió, un ball o experiències diferents. Les entitats socials opten per formats més reflexius, on es barregen conferències i tallers que busquen generar consciència.

Els infants, protagonistes

Els petits de la casa, en general, són els grans protagonistes de la Mostra. Moltes de les activitats plantejades durant aquell cap de setmana tindran als infants com a públic de referència, a través de tallers o jocs, com el Praticipa. Però, alhora, són també els que més participaran de les diferents exhibicions ja siguin d’entitats culturals com esportives. 

Aquest any, el projecte IntersECCions tindrà un espai destacat durant el dissabte amb l’activitat que plantegen conjuntament la Biblioteca Antonio Martín i el projecte LECXIT, i un tast en format scape room per a joves, dels tallers en anglès que s’estan duent a terme en horari extraescolars als instituts del municipi. 

Amb tot, aquell cap de setmana estarà ple d’activitats per a tots els gustos i per tots els públics, una oportunitat única de combatre l’avorriment i conèixer les entitats del poble d’una forma diferent. 

Compartir