Esteu aquí

10 contes llarg com un somriure

L'alumnat de Bàsic teatre joves de L'Escola d'Arts en Viu interpreta deu contes de Gianni Rodari

divendres, 23 abril, 2021 - 10:00

Per celebrar aquest Sant Jordi el grup de Bàsic Teatre Joves de L'Escola d'Arts en Viu han presentat un seguit de contes  breus al llarg de tota la setmana que han locutat i editat per a tots els infants del Prat.  Aquests contes havien estat publicats en diversos diaris i revistes al país natal de Gianni Rodari, Itàlia. Són contes breus, divertits i sorprenents, de l'estil dels famosos Contes per telèfon del mateix autor, que es llegeixen amb un somriure als llavis. Els alumnes de teatre joves ens expliquen que s'han divertit molt llegint-los i acompanyant-los amb imatges, i esperen que els infants i no tant infants del Prat s'ho passin molt bé escoltant-los,  imaginant cada situació,  i fins i tot pensant com continuarien les històries.

L'autor dels contes Gianni Rodari (Omegna, Piemont, 1920-Roma, 1980) va ser mestre, però també va tenir  una intensa i llarga carrera periodística. El 1950 va començar a escriure per a la gent jove i les seves obres van ser fortament combatudes per les estructures educatives tradicionals. Més tard, però, tothom l'ha reconegut com el millor escriptor de literatura infantil que mai hagi donat Itàlia. 

Els alumnes que han participat en aquestes locucions són la Martina Carrion, la Nicol Carrion, la Marina Gómez, la Mar Izquierdo, l'Alba Mendoza, la Leyre Moya, la Marina Olego, la Júlia Pinyol, l'Unai Raya i la Marta Velasco.

En els següents enllaços podeu escoltar tots els contes:

-El timbre dels lladres

-La Planta Paolino

-L'homenet de la pluja

-El conte més curt

-Passatemps a la selva

-El bon mag

-El conte del cel

-La revolució de les màquines

-Les memòries de la lluna

-El bigoti del Senyor Egisto

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.
Imatge del concurs d'Instagram 2021 Viu l'Estiu al Prat

dilluns, 21 juny, 2021 - 14:00

Arriba l'estiu i torna el concurs d'Instagram Viu l'estiu al Prat

Etiquetant al Centre Cívic Jardins de la Pau i #viulestiualprat les...
RODATGE AL MEU RITME 2021_2

divendres, 18 juny, 2021 - 12:15

Prop de 200 alumnes i joves músics del Prat participen al nou videoclip de #almeuritme, presentat per La Capsa], El Petit de Cal Eril i L’Escola d’Arts en Viu

A l’entorn del Dia Mundial de la Música (21 de juny), s’ha presentat el 17 de...