Esteu aquí

1 desembre, Dia Mundial de la Sida

Sota el lema "VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!", la campanya d'enguany recorda la necessitat de reduir les desigualtats i acabar amb l'estigma i la discriminació cap a les persones amb el VIH, especialment cap a aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat. 

Cartell comite1desembre.org

divendres, 26 novembre, 2021 - 11:30

 

Sota el lema "VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!", la campanya d'enguany a l'entorn del Dia Mundial de la Sida (1 de desembre) recorda la necessitat de reduir les desigualtats i acabar amb l'estigma i la discriminació cap a les persones amb el VIH, especialment cap a aquelles que es troben en situació de major vulnerabilitat.  L’estigma i la discriminació no tan sols tenen un impacte en la salut física i en la qualitat de la vida, sinó també sobre la salut de tota la població, ja que són el principal obstacle en la prevenció de noves infeccions i en l'accés als serveis de diagnòstic i tractament del VIH. Per tant, cal una resposta basada en la garantia de drets humans i en l’eliminació de totes les desigualtats. 

Un primer pas per a l’abordatge, en cas de sospita d’haver estat infectat/ada pel VIH és fer-se la prova el més aviat possible. Al Prat, hi ha diferents vies d’acccés, gratuïtes i confidencials

Per a la prevenció de noves infeccions, us recomanem la lectura d’aquests consells i indicacions. En cas que tingueu dubtes, podeu adreçar-vos al vostre metge o metgessa d’atenció primària de referència.

En cas, a més, de la població jove, una de les assessories joves és el  Servei Municipal d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut gratuït i confidencial.

També podeu descarregar en aquest hipervincle el Cartell del comitè 1 de desembre. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...