Esteu aquí
República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats

Empanades argentines
Tipus: Cuina
Quan: 07/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina cambodjana
Tipus: Cuina
Quan: 08/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Lettering de portada
Tipus: Manualitats
Quan: Del 08/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Circ en família: tastet de circ
Tipus: Circ
Quan: 09/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes