Esteu aquí
De l'hort a la taula

Aprendrem a preparar diferents receptes (entrants, plats principals i postres) fent servir productes de l'hort i de temporada. Aprofitant que la primavera ja arriba, traurem tot el partit als productes que ens ofereix l'horta: faves, pèsols, espàrrecs, maduixes, cireres, nespres, albercocs... Cuinarem receptes saludables i nutritives, fàcils i ben bones, que transportaran l'hort a la vostra taula.
Tallerista: Laura Casero
-
Accessible
Cursos relacionats

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Hort a casa amb materials aprofitats
Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa