Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

Espais Naturals

divendres, 5 desembre, 2025 - 15:15

La Generalitat prohibeix els accessos al medi natural en 91 municipis, entre ells el Prat, com a mesura preventiva contra la pesta porcina

La mesura se suma al tancament dels Espais Naturals del Delta

dimecres, 26 novembre, 2025 - 09:15

L’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola 2025 creix i es consolida com a epicentre del talent culinari i del producte local

La 52a Fira Avícola se celebrarà del 28 al 30 de novembre a la Granja de la...

divendres, 31 octubre, 2025 - 09:15

Un icònic retrat a llapis del Potablava més pur, obra de Xavi Mateo, il·lustra el cartell de la 52a Fira Avícola del Prat

Al cartell se suma aquest any un mural de gran format inspirat en l'obra de...