Esteu aquí

Sabors de l'horta

Sabors de l

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.

Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.

Cursos relacionats

Càmera Estenopeica

Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 10/05/2025 al 10/05/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Activitat Cancel·lada

Cuina amb Història

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera

Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes