Esteu aquí
Cuina i cultures: Halar, cuina gitana

Cicle de trobades gastronòmiques per cuinar i conèixer tradicions vinculades a festivitats significatives d'algunes de les comunitats presents a la nostra ciutat.
En aquesta sessió, celebrarem el Dia Internacional del Poble Gitano amb un taller de cuina on prepararem plats típics de la gastronomia gitana. A través de les receptes, descobrirem com la història nòmada del poble gitano ha influenciat la seva cuina, caracteritzada per l’aprofitament dels recursos i les influències d’arreu. Un espai per aprendre sobre la seva cultura i la seva aportació a la diversitat gastronòmica mundial.
Cursos relacionats

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Taller de Manualitats
Tipus: Manualitats
Quan: Del 19/05/2025 al 02/06/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes