Esteu aquí
Cuina de mar sense espines

En aquest taller aprendrem a cuinar tota mena de peix sense espines: pop, calamars i sípies entraran al nostre menú a partir d'aquestes quatre sessions a la cuina del Ribera.
Tallerista: Anna Bozzano (El peix al Plat)
Cursos relacionats

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Hort a casa amb materials aprofitats
Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa