Esteu aquí
Cuina d'aprofitament d'hivern

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de l'hivern.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats

Cuina cambodjana
Tipus: Cuina
Quan: 08/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades

Lettering de portada
Tipus: Manualitats
Quan: Del 08/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Circ en família: tastet de circ
Tipus: Circ
Quan: 09/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes