Esteu aquí
Cuina conscient i saludable
Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
Avançat Adults 24 - 25
Tipus: Teatre
Quan: Del 01/10/2024 al 31/05/2024
On: Centre d'Art Torre Muntadas
Inscripcions Obertes
Com fem servir el mòbil?
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 02/10/2024 al 27/11/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes
Domina el teu mòbil!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 02/10/2024 al 27/11/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes
Estimulació cognitiva amb noves tecnologies
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 02/10/2024 al 27/11/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes