Esteu aquí
Cuina conscient i saludable
Fem un consum responsable amb el nostre carro de la compra? És un acte que realitzem quasi diàriament i que té moltes repercussions. Tractarem la importància del consum d'aliments de temporada i de proximitat des de tres vessants molt importants: l'economia, la sostenibilitat i la nutrició.
Cuinarem plats amb ingredients de proximitat, temporada i ecològics. La base seran les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients, com ara un arròs integral cremós amb bolets, una coca de recapte amb sardines i verdures de tardor o hamburgueses vegetals de reaprofitament. També veurem dolços sense sucres refinats.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats
De parella a familia: la transformació amb la criança
Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 29/05/2024 al 29/05/2024
On: Virtual a través de ZOOM
Inscripcions Obertes
Treball en equip
Tipus: Laboral i ocupació
Quan: 14/06/2024
On: Centre de Promoció Econòmica
Inscripcions Obertes
Habilitats socials: treball en equip, comunicació i...
Tipus: Laboral i ocupació
Quan: 18/10/2024
On: Centre de Promoció Econòmica