Esteu aquí
Apreritius amb peix

No et quedis amb l’espina clavada: gaudeix creant aperitius on el peix serà l’ingredient principal. Quan tinguis gent a casa quedaràs la mar de bé!
Tallerista: Anna Bozzano
-
Accessible
Cursos relacionats

Cuina amb Història
Tipus: Cuina
Quan: Del 15/05/2025 al 29/05/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes

Cuina d'aprofitament de primavera
Tipus: Cuina
Quan: 16/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

KIT: Slime en acció!
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 17/05/2025 de 10:30 a 12:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Hort a casa amb materials aprofitats
Tipus: Jardineria
Quan: 26/06/2025 de 10:00 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa