Al llarg de la seva història El Prat de Llobregat ha rebut  població immigrada de tot el món. Les persones nascudes al continent americà conformen un col·lectiu nombrós,  arrelat i reconegut. 

Des del departament de Ciutadania volem conèixer la realitat actual de les persones d’origen llatinoamericà.

En aquest sentit, s’inicia un estudi per conèixer de primera mà la situació del col·lectiu llatinoamericà. Es pretén identificar les seves necessitats i interessos amb l’objectiu de donar millors respostes a les seves necessitats.  També es vol potenciar la participació i les relacions del col·lectiu amb el municipi i la ciutat en general.

A més, aquest estudi permetrà conèixer la situació dels i les joves, de les dones, dels homes, de la gent gran, de les persones que acaben d’arribar i d’aquelles que porten anys vivint  al Prat.

Aquest estudi es realitza utilitzant diverses metodologies (enquesta virtual i a peu de carrer, entrevistes individuals i grupals, Focus Grups, etc.)

Si ets una persona d’origen de llatinoamericà estàs convidada a participar amb qualsevol de les modalitats de l’estudi.

Per aquest estudi es compta amb el suport de la consultora Eidos Dinamització Social, una entitat amb un gran bagatge en temes de participació ciutadana i processos participatius.

Escriviu al correu estudiprat@eidos.com per obtenir més informació i per ajudar a enriquir aquest estudi. Totes les opinions i experiències són benvingudes.

 

Fitxes relacionades