Tags: Adult, Jove, Educació
Imatge gràfica de les jornades FP.Prat, 2018

Un any més, en aquestes dates, tenen lloc a la nostra ciutat les Jornades FP.Prat.  Es desenvoluparan entre el 5 i el 9 de març i les organitzen els dos instituts d'FP del Prat (Illa dels Banyols i Les Salines) conjuntament amb l’Ajuntament, tot plegat en el marc de la Taula de l'FP del Prat, en què també participen els Serveis Territoriaals del Departament d'Ensenyament, l’Associació El Prat Empresarial, la PIMEC - Baixa Llobregat, el CFA Terra Baixa i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

L'objectiu d'aquestes jornades és doble. D'una banda, facilitar que el conjunt de la ciutadania i de manera específica les persones interessades a participar en algun dels cicles formatius conegui l'àmplia oferta de cursos existent al Prat. Per aconseguir-ho, els dos instituts d'FP de la ciutat han organitzat un ampli ventall d'activitats, que podeu consultar al fulletó adjunt.

D'altra banda, les Jornades FP.Prat també tenen com a objectiu generar un espai de trobada i debat entre els diferents professionals relacionats amb l'FP: les empreses i els i les docents dels instituts i altres agents econòmics i socials del territori.

Les polítiques de foment de la formació professional necessiten amplis consensos entre els actors implicats, per la qual cosa, com es recull en el PAM 2015 -2019, es crearà el Consell Municipal de l'FP del Prat, que renovarà l'actual Taula de l'FP del Prat. En el marc de la sessió inaugural de les Jornades, que tindrà lloc el dilluns 5 de març, es presentarà el que serà el Consell Municipal de l'FP del Prat.

Consulteu el programa.


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres continguts relacionats

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Una aposta per la continuïtat formativa i una de les millors vies d'accés al mercat...

Jornades FP.Prat

Jornades que tenen com a objectiu enfortir la connexió entre la formació i el mercat de...

Consell de l'FP

Plataforma estable de treball del personal professional, tècnic i el professorat de les...

FP Dual

Modalitat de la FP on l'estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre...