La imatge de la Festa Major

Festa Major del Prat 2016

Els Domingo Recreativos són els creadors de la imatge de La Festa Major 2016. Els mateixos ens expliquen qui són i com és la seva visió de la Festa Major!!

Hola!

Som el Ferran Cussó i la Brígit Torrents, un parell de dissenyadors gràfics que ens vam conèixer mentre estudiàvem a l’escola Elisava. Junts configurem “Domingo Recreativos”, un estudi ubicat a Uikú(cooperativa coworking a El Prat de Llobregat). Treballem sobretot en imatge corporativa, campanyes gràfiques, direcció d’art, projectes editorials, disseny web, intervencions efímeres i espais expositius.

Som uns grans amants de la tipografia i per això hem volgut fer un cartell que tingui com a protagonista aquest element.

Una vegada fet l’encàrrec comencem a rumiar en una gràfica colorista, festiva, que intenti representar els elements que construeixen la Festa Major i, sobretot, que destaqui la participació. Ho fem a través d’icones, que després formen les textures que omplen les lletres. Amb aquest rebombori de colors i trames expressem la diversitat i el caire alegre de l’esdeveniment. Per tancar-ho reforcem el cartell amb la frase Ets tu perquè el més important de la Festa Major, és que hi anem i en gaudim!

Contingut relacionat

Consells i recomanacions

Us recordem que la participació al Pratifoc comporta uns riscos i n’heu de ser conscients totes les

La Sardana de la Festa Major

Des de 2009, cada Festa Major La Capsa convida a músics i productors de la ciutat a versionar la Sar

La pregonera de la Festa Major

Susana Aragón es va iniciar des de molt jove en el món de l’hostaleria i va fer les seves primeres p

Vestim la ciutat de Festa Major

Per Festa Major vestim la ciutat de gala amb banderes als balcons i portant els mocadors i samarrete