Consells i recomanacions


Tags: Cultura
Consells i recomanacions
Consells i recomanacions

Consells per a les persones que segueixen el Pratifoc:

Us recordem que la participació al Pratifoc comporta uns riscos i n’heu de ser conscients totes les persones que hi participeu. A fi d’evitar-los, es recomana portar roba de cotó -amb mànigues i pantalons llargs-, sabates esportives de pell i ben cordades i mocadors o barrets al cap. Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, llanceu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames; sobretot no corregueu, perquè les flames s’escamparien i serien més perilloses.

Eviteu les aglomeracions, participeu al correfoc en els carrers amples. Col·laboreu amb l’organització i no demaneu aigua al veïnat: evitareu taps i relliscades, i també que la pólvora es mulli i exploti en comptes de cremar-se.

Consells per als veïns i veïnes del recorregut: 

Si el Pratifoc passa per davant de casa vostra, heu de mantenir les portes i finestres tancades, les persianes abaixades, i els aparadors i vidres protegits amb cartrons o per altres mitjans. Traieu del recorregut qualsevol obstacle com, per exemple, testos amb plantes, bosses d’escombraries o taules i cadires. Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals.

Molt important: 
Per més que les persones que participen al correfoc us demanin aigua, no n’heu de llançar fins que acabi el Pratifoc; així no hi haurà perill que la pólvora es mulli i exploti malament, amb els riscos que això podria comportar.
Les persones propietàries de vehicles heu de respectar la prohibició d’aparcar en tots els carrers del recorregut.

 


Que res no et talli la festa!

Que res no et talli la festa!

 

Perquè la festa acabi bé per a tu i per a tothom recorda:

  • Si portes ampolles de vidre les pots bescanviar per ampolles de plàstic abans dels concerts al punt d’intercanvi situat a l’accés de l’aparcament de la RENFE del c. Dr. Soler i Torrens.
    És gratuït
  • Utilitza els contenidors de vidre i reciclatge del recinte. No llencis residus a terra.
  • Per prevenir talls, evitar portar sandàlies, xancletes o calçat obert, posa’t mitjons amb les sabates i vesteix amb pantalons llargs.

La Festa Major, de bon rotllo!

Media Root

Festa Major de bon rotllo!

Digues-li com vulguis, però gaudeix de la Festa Major amb respecte. Les nits de divendres i dissabte s’instal·laran a l’àrea dels concerts a l’estació punts d’informació i assessorament per a la prevenció de riscos associats al consum d’alcohol i drogues. També es repartiran preservatius masculins i femenins per a una vivència saludable de les relacions sexuals.

On: àrea de concerts de l’estació
Quan: nits de divendres i dissabte

 


 Afectacions als autobusos PR2, PR3 i L78 pel muntatge de la fira de Festa Major

Afectacions als autobusos 

Afectacions pel muntatge de la fira de Festa Major

A partir de les 7 h de dimarts 20 de setembre, les línies d'autobús PR2, PR3 i L78 patiran desviaments a causa del muntatge de la fira de la Festa Major, a la zona del Sagnier.

Afectacions pels diversos actes de Festa Major

Els diversos actes de la Festa Major del Prat afectaran a part del servei d'autobusos que circulen per la ciutat. Al document situat a peu de pàgina trobareu plànols explicatius de les afectacions a les línies PR1, PR2, PR3, L10 i L78.

Pel que fa als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), com el 65 i el 165, l'empresa ha anunciat que, en principi no farà cap desviament i que enviarà inspectors per decidir en cada moment com actuar.

Consulteu els plànols explicatius

Afectacions muntatge Fira (pdf - 356316 bytes)

Afectacions dies Festa Major ( - bytes)

Contingut relacionat

La Sardana de la Festa Major

Des de 2009, cada Festa Major La Capsa convida a músics i productors de la ciutat a versionar la Sar

La pregonera de la Festa Major

Susana Aragón es va iniciar des de molt jove en el món de l’hostaleria i va fer les seves primeres p

Vestim la ciutat de Festa Major

Per Festa Major vestim la ciutat de gala amb banderes als balcons i portant els mocadors i samarrete

Salutació de l’alcalde

“La Festa Major ets tu”, aquest és l’eslògan creat per l’estudi pratenc de disseny gràfic que aquest