El pregoner de Festa Major: Alfred García


Tags: festa major

L'Alfred García, compositor i cantant, serà l’encarregat de fer el pregó d’inici de la Festa Major després d’un any intens d’activitat en el que ha estat finalista del programa televisiu Operación Triunfo i ha participat al festival d’Eurovisió.

Des de molt jove, l'Alfred ha estat implicat en diferents projectes  i entitats de la nostra ciutat. Va iniciar la seva formació musical a la Unió Filharmònica del Prat i ha estat molt vinculat al projecte musical de La Capsa, havent participat en projectes com el clip musical #Almeuritme, el projecte Cocoon d’acompanyament a músics joves o el festival Meló_dia.

Actualment, ha iniciat la seva primera gira en solitari amb el nom "1016 is coming tour" en referència al número identificador amb el que va participar al càsting del programa que l'ha dut a l'èxit, Operación Triunfo. A més de ser el nostre pregoner, dissabte 29 de setembre pujarà a l’escenari de l’estació amb temes ja coneguts per tot el públic com “Londres” o “Barcelona”.

Sempre que n'ha tingut ocasió, el cantant pratenc ha fet palès el seu orgull de pertinença a la nostra ciutat i, enguany, ha estat mereixedor del Premi Ciutat del Prat. El divendres 28 l'Alfred tindrà l'oportunitat de compartir amb tots nosaltres aquest sentiment #potablava des del balcó de l’Ajuntament i donarà el tret de sortida a la Festa Major d'aquest any!