Esteu aquí
La tardor a taula

En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats

El núvol: un racó per a les teves fotografies i arxius
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 09/05/2025 al 06/06/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes

Circ en família: tastet de circ
Tipus: Circ
Quan: 09/05/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Càmera Estenopeica
Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 10/05/2025 al 10/05/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes

Sincronia: Espai de dansa compartit per a joves
Tipus: Dansa
Quan: 12/05/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau