Esteu aquí

Nova concessió de parades al Mercat Municipal

Quatre estbliments que podran dedicar-se tant al sector alimentari com al no alimentari

dimecres, 13 setembre, 2017 - 10:30

Les persones emprenedores tenen ara una bona oportunitat per iniciar una activitat de negoci  al Mercat Municipal. L’Ajuntament del Prat treu a licitació 4 parades amb l’objectiu de completar l’oferta comercial d’aquest equipament del nucli antic.

El Mercat Municipal del Prat és un equipament comercial de referència del producte fresc i alimentari de la nostra ciutat, on podem trobar professionals de gran experiència i uns clients que valoren, per damunt de tot, la qualitat, l’assessorament i el servei personalitzat que els ofereixen els concessionaris del mercat.

Per 15 anys

Es tracta d’unes concessions administratives a 15 anys en unes condicions molt favorables. Les parades que sortiran a concurs són les número 5, 13-15, 28 i 30. En total 4 parades que podran dedicar-se  a diferents activitats dels sectors alimentari (cansaladeria, xarcuteria, formatgeria, productes dietètics, aliments ecològics, aliments congelats, fruits secs, gra i cereals, venda de pa i pastisseria, entre d’altres) i també del sector no alimentari (p.ex. venda de productes de perfumeria, neteja, articles d’animals, floristeria...)

Les persones interessades poden informar-se al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del servei de Comerç i dels tècnics de Creació d’Empresa que poden també assessorar en el Pla d’Empresa de les persones que vulguin presentar-se a concurs. Informació al telèfon 93 478 68 78 o bé a través de l’email comerc@elprat.cat. El termini de presentació d’ofertes per participar en aquest concurs és fins el 20 d’octubre. Es pot consultar l’anunci de la licitació en el Perfil del contractant de la web municipal www.elprat.cat   

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71...

dimecres, 15 novembre, 2017 - 11:45

Onzena edició del Concurs d'aparadorisme del Prat

Tothom podrà votar el seu aparador favorit

dimecres, 15 novembre, 2017 - 11:45

Comprar a les botigues de la zona d'obres de l'av. de la Verge de Montserrat pot tenir premi

Se sortejaran més de 1.000 € en vals de compra per valor de 20 € cadascun