Esteu aquí

Nova concessió de parades al Mercat Municipal

Quatre estbliments que podran dedicar-se tant al sector alimentari com al no alimentari

dimecres, 13 setembre, 2017 - 10:30

Les persones emprenedores tenen ara una bona oportunitat per iniciar una activitat de negoci  al Mercat Municipal. L’Ajuntament del Prat treu a licitació 4 parades amb l’objectiu de completar l’oferta comercial d’aquest equipament del nucli antic.

El Mercat Municipal del Prat és un equipament comercial de referència del producte fresc i alimentari de la nostra ciutat, on podem trobar professionals de gran experiència i uns clients que valoren, per damunt de tot, la qualitat, l’assessorament i el servei personalitzat que els ofereixen els concessionaris del mercat.

Per 15 anys

Es tracta d’unes concessions administratives a 15 anys en unes condicions molt favorables. Les parades que sortiran a concurs són les número 5, 13-15, 28 i 30. En total 4 parades que podran dedicar-se  a diferents activitats dels sectors alimentari (cansaladeria, xarcuteria, formatgeria, productes dietètics, aliments ecològics, aliments congelats, fruits secs, gra i cereals, venda de pa i pastisseria, entre d’altres) i també del sector no alimentari (p.ex. venda de productes de perfumeria, neteja, articles d’animals, floristeria...)

Les persones interessades poden informar-se al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del servei de Comerç i dels tècnics de Creació d’Empresa que poden també assessorar en el Pla d’Empresa de les persones que vulguin presentar-se a concurs. Informació al telèfon 93 478 68 78 o bé a través de l’email comerc@elprat.cat. El termini de presentació d’ofertes per participar en aquest concurs és fins el 20 d’octubre. Es pot consultar l’anunci de la licitació en el Perfil del contractant de la web municipal www.elprat.cat   

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 maig, 2018 - 14:30

El Prat acollirà el primer Parc de les Olors del Baix Llobregat

A l’espai de Cal Monés s’hi conrearan plantes aromàtiques i medicinals

dijous, 24 maig, 2018 - 11:45

El Prat promou un nou model d’activitat agrícola basat en l’economia social i cooperativa

Una jornada tractarà la confluència de la necessitat de renovar el treball al...

dimecres, 23 maig, 2018 - 13:30

L’Ajuntament i SENASA seguiran promovent la formació i projectes en l’àmbit aeroportuari i aeronàutic

Des de l’any 2015 fins a l’actualitat han participat en aquestes formacions...