Esteu aquí

Nova concessió de parades al Mercat Municipal

Quatre estbliments que podran dedicar-se tant al sector alimentari com al no alimentari

dimecres, 13 setembre, 2017 - 10:30

Les persones emprenedores tenen ara una bona oportunitat per iniciar una activitat de negoci  al Mercat Municipal. L’Ajuntament del Prat treu a licitació 4 parades amb l’objectiu de completar l’oferta comercial d’aquest equipament del nucli antic.

El Mercat Municipal del Prat és un equipament comercial de referència del producte fresc i alimentari de la nostra ciutat, on podem trobar professionals de gran experiència i uns clients que valoren, per damunt de tot, la qualitat, l’assessorament i el servei personalitzat que els ofereixen els concessionaris del mercat.

Per 15 anys

Es tracta d’unes concessions administratives a 15 anys en unes condicions molt favorables. Les parades que sortiran a concurs són les número 5, 13-15, 28 i 30. En total 4 parades que podran dedicar-se  a diferents activitats dels sectors alimentari (cansaladeria, xarcuteria, formatgeria, productes dietètics, aliments ecològics, aliments congelats, fruits secs, gra i cereals, venda de pa i pastisseria, entre d’altres) i també del sector no alimentari (p.ex. venda de productes de perfumeria, neteja, articles d’animals, floristeria...)

Les persones interessades poden informar-se al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del servei de Comerç i dels tècnics de Creació d’Empresa que poden també assessorar en el Pla d’Empresa de les persones que vulguin presentar-se a concurs. Informació al telèfon 93 478 68 78 o bé a través de l’email comerc@elprat.cat. El termini de presentació d’ofertes per participar en aquest concurs és fins el 20 d’octubre. Es pot consultar l’anunci de la licitació en el Perfil del contractant de la web municipal www.elprat.cat   

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 4 setembre, 2017 - 08:45

Nova convocatòria dels premis El Prat Emprèn

S'hi poden presentar candidatures des del 18 de setembre al 18 d'octubre

dilluns, 7 agost, 2017 - 10:00

L'Ajuntament subvenciona dos projectes d'economia social de dues entitats de la ciutat

Al Barri Cooperatiu de la COV i la incubadora d’emprenedors Uikú

dimarts, 11 juliol, 2017 - 14:15

Els tres mercats del Prat estaran cardioprotegits

Signat un conveni per instal·lar desfibril·ladors al Mercat Municipal, al de...