Itineraris

Itineraris

Gaudiu de tots els itineraris a través del vostre mòbil! Descarregueu-vos l’app “El Prat és sorprenent”, una guia imprescindible per redescobrir la ciutat i el seu entorn. Integra diversos itineraris per a tota la família, mapes, propostes per gaudir del millor producte local i una agenda d'activitats d'interès turístic. Seguiu els diferents itineraris que us portaran a recórrer la ciutat i el territori pas a pas!

 

Itineraris

El Prat és sorprenent!

Gaudiu de tots els itineraris per mitjà del vostre mòbil. Descarregueu-vos l’app “El Prat és sorprenent!”, una guia imprescindible per redescobrir la ciutat i el seu entorn. Integra diversos itineraris per a tota la família, mapes, propostes per gaudir del millor producte local i una agenda d'activitats d'interès turístic. Podeu descarregar-la a Google Play i a Itunes. També pots consultar-la online.

El Prat Ocult

Descobriu la història i el patrimoni cultural de la ciutat amb els itineraris El Prat Ocult. Si disposeu de mòbil amb connexió a Internet, podeu fer-los pel vostre compte capturant els codis QR que trobareu a edificis, espais i escultures o accedint directament a l'app El Prat Ocult.

Un cap de setmana al Delta

13. Un cap de setmana en família al Delta (pdf - 156234 bytes)

14. Un cap de setmana natural al Delta (pdf - 163733 bytes)