Deixa't portar per qui més en sap i descobriràs un territori singular

Gaudeix amb aquestes propostes dels valors ambientals, agrícoles, gastronòmics i patrimonials del Prat. Les activitats guiades amb persones expertes són la millor opció per treure el màxim profit als recorreguts pel territori. 

 

La visita a la Casa Gomis, de la mà d'una de les seves propietàries, és una experiència única, que ens permet conèixer, no només cada racó d'aquesta joia arquitectònica del racionalisme, sinó també les històries que han albergat les seves parets. La proposta s'arrodoneix assaborint la gastronomia local amb productes de Km 0 en un aperitiu o dinar en un establiment del Prat.

Les visites gratuïtes organitzades pel Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat ens ofereixen l'oportunitat de descobrir, acompanyats de guies experts, alguns dels indrets més emblemàtics del territori pratenc, com la Pineda de Can Camins, els Espais Naturals del Riu de Cal Tet, la Caserna dels Carrabiners i l'Edifici del Semàfor.    

Per conèixer a fons un element tan vinculat en l'imaginari col·lectiu al Prat com els avions, no et perdis les visites gratuïtes a l'exposició de la Fundació Privada Parc Aeronàutic de Catalunya que repassa, mitjançant aeronaus, panells gràfics, motors i maquetes, l'evolució de l'aviació internacional, nacional i local al llarg de 100 anys d'història. 

Propostes guiades

Casa Gomis

Un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya.

Visites als espais naturals

Visites gratuïtes organitzades pel Consorci dels Espais Naturals del Delta amb la col...

Visites a l'Exposició 100 anys d'aviació al Prat

Visites gratuïtes a l'Exposició 100 anys d'aviació al Prat