Forner Calpe, Rosa


Tags: Cultura

Betxí (Plana Baixa), 1978

Va aterrar a El Prat de Llobregat al 2007, tot i que portava des de molt abans a Barcelona perquè als 18 anys va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més de periodista també és Tècnica Superior en Producció Audiovisual, Ràdio i Espectacles per l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV).

La seva passió és l’escriptura i així es reflecteix en els contes, relats i articles que publica al seu web. A través de la seva pàgina vol donar a conèixer tot el que aprèn als cursos i tallers que realitza, les noves experiències i sensacions que experimenta com a mare i també dona espai a la fantasia a través de relats i contes.

Pel que fa a la seva obra publicada, el conte Res com el poble, és un homenatge al seu municipi, situat a la Plana Baixa. En aquesta història escrita en valencià descriu les diferents excursions que un nen realitza cada cop que visita la localitat en vacances. Es donen a conèixer els animals de la zona a través de dibuixos fets a mà per Susanna Calpe, il·lustradora del mateix poble.

(Informació revisada per l'autora)

Obra publicada
  • Calpe, Susanna; Forner, Rosa. Res com el poble. Betxí: Fundació Novessendes i Ajuntament de Betxí, 2019

Més informació