Salvat papasseit_962x542.jpg

Properament s’iniciarà un procés de remodelació i millora dels jardins Joan Salvat-Papasseit i ens agradaria que ens expliquessis com t’imagines la nova plaça.

L’Ajuntament del Prat té previst de remodelar els jardins de Joan Salvat-Papasseit durant l’estiu de l’any 2018. Aquesta renovació aconseguirà fer d'aquesta zona verda un lloc més amable per a les persones, la dotarà de més espai per a vianants i la farà més accessible.

Objectiu

Conèixer l’opinió dels veïns, les veïnes i altres usuaris de la plaça sobre les seves preferències en la nova configuració d’aquest espai. Els resultats del procés orientaran la nova estructura dels jardins i la definició dels seus usos futurs.

Qui hi podia participar?

Aquest procés s’adreça, fonamentalment, als veïns i veïnes que viviu a l’entorn dels jardins, als comerciants que hi teniu el vostre negoci i a la comunitat educativa dels centres escolars propers.

Com es podia participar?

S'hi pot participar per dues vies:

  • Punt d’informació mòbil: Als mateixos jardins, 30 de març de 16.30 a 19.30 h; 4 d’abril d’11 a 14 h i 6 d’abril de 16.30 a 19.30 h. 
  • Tallers ciutadans oberts:  A l’escola Pepa Colomer, 20 i 27 d’abril de 18 a 20 h 

Metodologia

Mitjançant el punt d'informació mòbil s'informarà a la ciutadania sobre la remodelació dels jardins i es recolliran propostes. Als tallers ciutadans es podrà debatre més àmpliament sobre com voldríeu que fos aquest espai. Els tallers estaran dinamitzats per persones expertes en metodologies participatives que vetllaran perquè tothom hi pugui fer les seves aportacions. 

 

salvat papasseit_mapa_962x542.jpg
Es presenta el projecte de remodelació dels jardins de Joan Salvat-Papasseit

Un procés participatiu per la remodelació dels jardins de Joan Salvat-Papasseit

Media Root
Un procés participatiu per la remodelació dels jardins de Joan Salvat-Papasseit


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres processos participatius

Pla Jove 2018 - 2023

Procés participatiu per la elaboració del Pla Jove 2018-2023 - Procés finalitzat -

Pressupostos Participatius

Participa-hi i decideix com fer una ciutat millor! #millorambtu - Procés finalitzat -