Enguany es torna a commemorar al Prat el Dia per l’alliberament sexual i de gènere (Orgull LGBTI), al voltant del 28 de juny. Tot i que el context generat a causa del COVID-19 ens ha creat un escenari social nou, El Prat vol celebrar aquesta diada tant important amb una sèrie d'activitats online.

Des de l’aprovació de la llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia s’ha donat un impuls a les polítiques de diversitat sexual i de gènere, que de forma transversal es desenvolupen a l’Ajuntament.

Aquesta commemoració es realitza amb l’objectiu de visibilitat cap a la ciutadania i també per promoure el teixit associatiu relacionat.

A més a més dels actes d'agenda, es realitzaran accions simbòliques que facin visible la lluita de l’Ajuntament i les entitats per la diversitat sexual i de gènere, drets de les persones LGBTI i la lluita contra tota mena de discriminacions. 

Recordem que al Prat existeix una xarxa de recursos a disposició de tota la ciutadania. I davant de qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb les Cases d’en Puig,  Tel. 93 379 00 50 extensió 5600 i/o A/e: lgbti@elprat.cat.  


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Altres informacions d'interès

Taula LGTBIQ+

La Taula LGTBIQ+ és un espai de participació ciutadana que té l’objectiu de promoure...

Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

Un punt de referència per a les dones del Prat.

Mediació ciutadana i comunitària

Per abordar confidencialment tota mena de conflictes relacionats amb la convivència al...

Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) i Salut

El Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat (SISA) t'ofereix orientació i...