La Fira Avícola de la Raça Prat és una bona oportunitat per descobrir els treballs de les persones artesanes i comerciants del municipi.

La Mostra Comercial del Prat és un punt de trobada entre els comerciants locals i expositors comercials i els consumidors, clients i visitants de la fira, on es poden adquirir una gamma amplia de productes i serveis, entre ells alimentació i artesania.

A la Mostra Comercial del Prat prenen especial rellevància els productes agroalimentaris autòctons de qualitat i les artesanies alimentàries. Alhora, les empreses, les iniciatives emprenedores i les associacions del comerç local tenen a la Fira i, concretament, a la Mostra Comercial, un excel·lent aparador i per promocionar la seva activitat. Vegeu més informació per a participar en la 34 Mostra Comercial (48a Fira Avícola de la Raça Prat)

El sector de la fira “mercat d'artesania”, amb les paradetes al carrer, és una de les activitats més atractives de la Fira Avícola, on els visitants poden trobar una diversitat de productes, especialment productes agroalimentaris d'elaboració artesanal i regional, com ara embotits, formatges, mels, torrons i dolços, entre altres productes de la terra.

Com participar-hi?

Les persones artesanes, comercials i expositores que vulgueu participar podeu descarregar-vos els formularis de sol·licitud de reserva d’espai a través de l’Oficina Virtual. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 478 68 78 o enviar un correu electrònic a firacpe@elprat.cat.

Altres espais de la fira

Exposició d'aviram Pota Blava i productes de la terra

Exposició de pollastres, galls, gallines i capons de la raça Prat, els autèntics Pota...

Espai gastronòmic

Oferta gastronòmica diferenciada i de qualitat, basada en el pollastre Pota Blava i la...

Premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses

Amb el Premi "JOSEP OLIVA" A LA CULTURA I LA TRADICIÓ PAGESES, l'Ajuntament del Prat...

Fira Avícola de la Raça Prat

Descobriu i degusteu els productes autòctons del Prat!

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001