Espai gastronòmic

A l'Espai Gastronòmic de la Fira avícola raça Prat podreu degustar una oferta gastronòmica diferenciada i de qualitat basada en el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat.

En un pavelló de 500 m2, les persones visitants podreu escollir entre una variada gamma de platets, tapes i menús elaborats amb els productes de proximitat conreats al Parc agrari del delta del Llobregat i, de manera significativa, amb el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat com a protagonistes.

Al pavelló Gastronòmic es pot gaudir de l'esmorzar de pagès. Els més tastaolletes trobareu tot un assortit de tapes Pota Blava per compartir amb amics i familiars o el Menú Especial de la Fira o, fins i tot, si ho preferiu, el take away de la Fira per emportar-vos-ho tot a casa!

Menú de fira

Durant el cap de setmana de la celebració de la Fira avícola, la xarxa de restaurants locals El Prat Degusta'l i altres establiments adherits renoven la seva proposta amb els productes autòctons i ens proposen un Menú de Fira elaborat amb pollastre Pota Blava i carxofa Prat.

Fira Tapa Pota Blava

A la Fira avícola té lloc el final de festa del Quinto Tapa, una acció gastronòmica de la restauració local cada cop més popular, que aposta pels productes autòctons i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i els productes estrella locals, com el pollastre Pota Blava o la carxofa Prat, que donen singularitat a la gastronomia local. 

I si voleu degustar un menú elaborat amb aquests productes, durant tot l'any la xarxa de restaurants "El Prat Degusta'l" ofereix propostes culinàries amb productes locals de qualitat.

Entitats relacionades

Associació Gastronomia i Turisme del Prat i Baix Llobregat

C. de Joan Cirera i Pons 0014, BX 01
Web | Mail

Altres espais de la fira

Exposició d'aviram Pota Blava i productes de la terra

Exposició de pollastres, galls, gallines i capons de la raça Prat, els autèntics Pota...

Espai gastronòmic

Oferta gastronòmica diferenciada i de qualitat, basada en el pollastre Pota Blava i la...

Premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses

Amb el Premi "JOSEP OLIVA" A LA CULTURA I LA TRADICIÓ PAGESES, l'Ajuntament del Prat...

Fira Avícola de la Raça Prat

Descobriu i degusteu els productes autòctons del Prat!