Amb l'arribada de l'estiu, i fins a la Festa Major, la ciutat gaudeix d'una oferta lúdica i cultural diversa, organitzada per entitats, departaments municipals, equipaments, etc.

Les festes dels barris

Durant el mes de juny els barris dels Jardins de la Pau, la Barceloneta, la Granja i les Cases de la Seda celebren les seves festes, en què podreu gaudir de balls i activitats infantils, gastronòmiques i d'altres tipus.

Revetlles de Sant Joan

Se celebren revetlles populars de Sant Joan als Jardins de la Pau, la Barceloneta, Sant Cosme, la Casa de Cádiz, la Casa de Sevilla, el Centro Extremeño Ruta de la Plata, la Peña Taurina, el pati de L'Artesà, la Casa de Aragón i la plaça de Catalunya.

Festivals i actes culturals

Durant el mes de juny podreu assistir al Concert de Sant Joan, l'Aplec de la Sardana, el Festival Popular Andaluz, l'Exposició col·lectiva d'artistes locals  o l'arribada de la Flama del Canigó.

El juliol se celebra el Festival de Poesia, Sant Pollin i la Cova del Foc. També hi ha programacions de música, cine, teatre, circ i dansa a les terrasses dels equipaments culturals.

Oferta formativa d’estiu

Aquestes mesos els equipaments i les entitats culturals programen cursos, tallers, casals, etc. Els assistents poden combinar l’experiència de nous aprentantatges i la coneixença de persones amb interessos similars. Tot plegat, en un ambient lúdic i refrescant.

Més festes populars

Nadal

El Nadal i la Cavalcada de Reis conformen un conjunt d’activitats emblemàtiques del...

El Carnaval del Prat

El Carnaval dels Pecats Capitals converteix el Prat en una disbauxa durant una setmana!

El calendari festiu

Consulteu totes les festivitats populars que se celebren al Prat!