Ara, aprendre com estalviar energia és més fàcil que mai. Gràcies al projecte FeedBack, finançat per la Unió Europea, es poden descobrir nous conceptes i investigar sobre la necessitat d’estalviar energia, també en l’àmbit particular i domèstic.

El funcionament és molt intuïtiu i didàctic: en primer lloc, heu de baixar una aplicació als dispositius mòbils, Android o Apple, visualitzar una sèrie de continguts audiovisuals i, en segon lloc, emplenar uns petits qüestionaris relacionats amb l’àmbit temàtic de la transició energètica. Es tracta d’un joc adreçat a les famílies, per gaudir conjuntament, i especialment amb alumnat de secundària i jovent.

Al llarg de tres episodis, es coneixerà al senyor C i el seu germà, que tenen comportaments oposats sobre l’energia. Després, s’han de realitzar quatre Jocs de Ciència. Per últim, s’ha de visualitzar un sèrie televisiva amb sis episodis. Tot plegat, amb l’objectiu d’anar consolidant, poc a poc, coneixements sobre la temàtica energètica.

Qui aconsegueixi més punts i acabar el curs més ràpidament podrà optar a un dels tremis estipulats: un àpat a un restaurant de la ciutat, una cistella amb productes ecològics locals i dues entrades per a un espectacle cultural. Per poder participar n’hi ha marge fins el proper 28 de febrer de 2021.

En el següent vídeo, teniu més informació sobre el funcionament:

 

Vídeos

EL PRAT WELCOME - NEW CUT 2021

Media Root