Et presentem per primera vegada, de forma agrupada, l'oferta formativa artística de la ciutat, per a que puguis iniciar-te o aprofundir en la pràctica i coneixement de les següents disciplines artístiques: la música, el teatre, el circ, i les arts visuals i plàstiques. Una àmplia proposta de cursos, per a totes les edats, de diferents nivells i durada, organitzada pels següents equipaments culturals i entitats.

Consulta l'especialitat de cada centre, i escull d'entre totes les possibilitats, la que millor s'adapti a les teves inquietuds. Pots veure tota l'oferta de cursos aquí

Estigues atent a les dates d'inscripció de cada centre!

 

 

emep

L’Escola Municipal de Música és un centre educatiu i cultural amb una oferta formativa diversa i flexible, adaptada a totes les edats, que fomenta la creativitat i l’aprenentatge al llarg de la vida, tant per a aquells públics que busquin un aprenentatge artístic a mida, com per als que desitgin fer de la música la seva professió. Fes una ullada al programa formatiu que ofereix l'Escola Municipal de Música

Inscripcions
Del 24 de maig al 2 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cultural Torre Balcells i online 
De dilluns a divendres, de 16 a 21h

Més informació sobre el procés de preinscripció i matriculació a l'Escola aquí.

arts

L’Escola d’Arts del Prat és un centre de formació en arts visuals i plàstiques, gestionat per l’Associació d’Amics de l’Art del Prat, on es fomenta una educació integral adreçada a infants i adolescents, i una oferta formativa transversal i multidisciplinària per a joves i adults. Treballem a partir de projectes artisticoeducatius i promovem activitats més enllà de les aules.


Inscripcions
Del 12 al 22 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cultural El Remolar (3a planta)
De dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Dimecres, de 10 a 13 h

kaddish

L’oferta de cursos i tallers del Teatre Kaddish vol donar resposta a les necessitats de formació en arts escèniques de la ciutat en totes les edats i nivells. Treballem per oferir una formació variada i rigorosa, i per integrar els diferents grups de formació en l’activitat general de l’entitat, per tal de fomentar la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.


Inscripcions
Del 12 al 22 de juny
Inscripcions presencials al Centre d'Art Torre Muntadas (1a planta)
Dilluns i dijous, de 16 a 19.30 h. Dimecres, de 10 a 13 h

ribera

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és un equipament cultural de proximitat que treballa per al desenvolupament social i cultural de la comunitat. D’entre tots els projectes que impulsa, el centre posa un especial interès en les arts escèniques i en l’aprenentatge de les tècniques i disciplines del món del circ.


Inscripcions
Del 12 al 22 de juny
Inscripcions presencials al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
De dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h i de 15.30 a 22 h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14 h i de 16 a 22 h


Carregant cursos...

Carregant cursos...