Els Jocs Esportius Escolars tenen com a objectiu impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu de l’esport.

Al Prat de Llobregat podeu gaudir de diversos esports individuals i col·lectius i participar en un seguit de competicions locals i comarcals. El programa en què s’inscriuen prové de la Secretaria General d’Esport i el desenvolupen els consells esportius i les administracions locals.

Aquesta iniciativa s’adreça a tota la població en edat escolar del nostre país i té com a objectiu principal impulsar un model esportiu que inclogui els vessants educatiu, recreatiu i competitiu.

Aquest objectiu n'engloba altres de secundaris, no menys importants en el desenvolupament dels valors ètics de l'infant. La pràctica esportiva ha de permetre la màxima participació entre la població escolar, fent-la compatible amb la transmissió de valors educatius i estructurant-la per grups d'edat en funció dels cicles d'ensenyament de primària i secundària, tenint en compte que el motor d'aquesta iniciació hauria de ser el centre d'ensenyament i les diferents entitats esportives.

*Per a totes les competicions de Jocs Escolars hi ha una assegurança mèdica contractada (Tots els esportistes  i entrenadors inscrits al programa PLAYOFF).

Aquesta temporada 2021-2022 farem una cloenda conjunta per a tots els esportistes participants als Jocs Esportius Escolars del  municipi. Aquest acte de cloenda tindrà lloc el dissabte 28 de maig al CEM Sagnier. Durant tot el matí, els infants podran gaudir d’una jornada lúdica i esportiva tot practicant activitats diverses als diferents espais del centre.

 

Competicions

Atletisme

Jocs esportius escolars d’atletisme per a infants i joves.

Bàsquet

Jocs esportius escolars de bàsquet, per a infants i joves entre els 5 i els 18 anys.

Cros

Jocs esportius escolars de cros per a infants i joves.

Escacs

Jocs esportius escolars d’escacs per a infants i joves.

Futbol Sala

Jocs esportius escolars de futbol, per a infants i joves entre 5 i 18 anys.

Gimnàstica rítmica

Jocs esportius escolars de gimnàstica rítmica per a infants i joves.

Natació / Aquatló

Jocs esportius escolars de natació i aquatló per a infants i joves.

Patinatge artístic

Jocs esportius escolars de patinatge artístic per a infants i joves.

Documents relacionats:

Protocol d'actuació en cas d'accidents (pdf - 589848 bytes)

Comunicat d'accidents JJEE (pdf - 413066 bytes)