Abastament d'aigua potable

Abastament d'aigua

Aigües del Prat és l'empresa municipal que s'encarrega de la captació, el tractament i el subministrament d'aigua al municipi. Garanteix un servei de qualitat al menor preu i reinverteix els seus beneficis en la millora d’instal·lacions i la preservació de l'entorn.

Per a l'abastament d'aigua potable del municipi, s'extreu l'aigua subterrània de l’aqüífer profund mitjançant sis pous municipals de captació. Cadascun d'ells està dotat dels elements necessaris per impulsar l’aigua captada fins a les dues estacions de  tractament d’aigua potable (ETAP Sagnier i ETAP Mas Blau), abans de la distribució domiciliària de l’aigua un cop potabilitzada.

Aquesta producció pròpia es complementa amb l’aportació de les connexions metropolitanes en els moments de consum més elevat.

La Torre d'aigües de plaça Catalunya és un dipòsit elevat que regula i manté la pressió de distribució existent a la xarxa d’abastament d’aigua potable en 3,5 kg/cm2.

Més informació

 Si teniu una avaria a casa vostra o detecteu una fuita a qualsevol carrer, truqueu perquè es pugui reparar el més aviat possible.

On

Aigües del Prat

Plaça de l'Aigua 0001